Voordelige verhuispakketten

4
Een verhuispakket is een samenstelling van de meest gebruikte producten in een verhuizing. Met verhuispakketten haal je de basisproducten in één keer voor één voordelige prijs in huis.
Lees meer
Sorteren op:

Wat zit er in een verhuispakket? Bijna alle verhuispakketten bevatten als basis een goed aantal verhuisdozen. Daarnaast bevatten verhuispakketten nog andere handige hulpjes zoals inpakpapier en codeerstickers waarmee de verhuisdozen altijd in de juiste ruimte terecht komen. Als toevoeging op de standaard verhuispakketten kan je elk product in onze shop online bijbestellen zodat je pakket altijd 100% aansluit bij jouw wensen.

Verhuispakketten online kopen

Verhuispakketten online kopen is de makkelijkste manier om de basis van je verhuizing op te zetten. Meestal kom je met de standaard pakketten goed uit. Daarvoor moet je wel een verhuispakket kiezen dat bij je inboedel past. Neem dus altijd een verhuispakket met genoeg verhuisdozen en voeg zo nodig extra verhuisdozen toe aan je bestelling.

Hieronder geven we per groep een duidelijke indicatie voor het soort verhuispakket dat je nodig hebt. Zo zie je duidelijk hoeveel verhuisdozen je als basis nodig hebt en waar je op kan rekenen als je manier van verhuizen enigszins afwijkt van de norm.

Welke soorten verhuisdozen pakket zijn er?

Bij verhuispakketten kan je onderscheid maken tussen volledige all-in-one pakketten waar echt alles inzit voor je verhuizing en een verhuispakket waar alleen verhuisdozen inzitten.

Het compleetste en meest praktische verhuispakket bevat een overdaad aan verhuisdozen, meerdere matrashoezen, een aantal kilo inpakpapier en codeerstickers.

Voor de kleinere verhuizingen hebben we ook goedkope verhuispakketten waar alleen een aantal pakketten verhuisdozen inzitten. Het is nog net geen gratis verhuispakket maar de dozen zijn vaak een stuk goedkoper als je ze in een verhuispakket koopt.

Verhuispakket gezin

Omdat gezinnen in omvang nogal verschillen is het lastig om één enkel verhuispakket samen te stellen. Daarom kan je als gezin verhuispakketten vaak beter individueel samenstellen. Een andere optie is om één groot verhuispakket als basis nemen en daarna aanvullen met de spullen die je nog mist.

Omdat je met een gezin als snel aan de 60 tot 70 verhuisdozen zit kan je het beste een groot verhuispakket als basis nemen. Daar bovenop bestel je verhuisdozen bij en grotere zaken zoals een meubelhondje en een steekkar.

Verhuispakketten voor singles

Een veelgehoorde klacht van singles is dat alle spullen in winkels afgestemd zijn op koppels en gezinnen, daarom hebben wij speciaal voor singles een aantal kleinere verhuispakketten samengesteld.

Om een singles verhuispakket samen te stellen kies je een kleiner pakket met zo'n 15 tot 30 verhuisdozen als basispakket. Daar bovenop bestel je de extra zaken of zelfs meer verhuisdozen als je een flinke inboedel hebt.

Verhuispakketten voor studenten

Ga je voor het eerst op jezelf wonen of juist vanaf studentenkamer verhuizen naar je eerste echte woning? Dan heb je waarschijnlijk nog niet zo'n grote inboedel opgebouwd. Als je een beetje slim inpakt ben je met 15 tot 20 verhuisdozen wel klaar. Met een goedkoop verhuispakket voor studenten ben je voor ongeveer drie tientjes klaar.

Ben ja wat makkelijker ingesteld en heb je geen zin om alles netjes in te pakken, neem dan gewoon wat meer verhuisdozen en gooi al je spullen erin zonder je druk te maken over een verhuisdoos meer of minder. Lekker decadent.

Gratis verhuispakket

Gratis verhuispakket aangeboden gekregen? Dat is bijna te mooi om waar te zijn. Onthoud altijd dat als het te mooi lijkt om waar te zijn het meestal ook zo is. Vooral online is het erg oppassen als je gratis verhuispakketten laat bezorgen. Meestal zit er een addertje onder het gras.

Gratis verhuispakketten hebben wij dan ook niet maar voor elk budget hebben wij een aparte samenstelling. Vanaf ongeveer 30 euro heb je al een compleet verhuispakket met daarin een mooi aantal dozen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »