Verschillende verhuisdozen

27
Wij hebben verhuisdozen altijd op voorraad. Het voordeel voor u is dan ook dat u de verhuisdozen snel in huis heeft. Wilt u weten wanneer u uw verhuisdozen in huis heeft? Kijk dan op onze pagina "Verzenden & retourneren " 
Lees meer
Sorteer op:
Superdeal
Budget verhuisdoos pakket 20 stuks

Verhuisdozen pakket van 20 stuks. Een verhuisdoos met een budgetprijs en met een goed kwaliteit karton. de verhuisdoos is een zogenaamde plakdoos. Dat wil zeggen dat je de verhuisdoos dicht moet plakken. De verhuisdoos is voorzien van dubbel golfkarton. D

Lees meer
€39,99 €26,99
Stukprijs : €1,34 / Stuk
Sale
XXL Verhuisdoos pakket 10 stuks

De XXL verhuisdoos is net wat groter dan de XL verhuisdoos. Het voordeel van de XXL verhuisdoos t.o.v. de XL verhuisdoos zijn de praktische afmetingen. In dit pakket zitten 10 XXL verhuisdozen. Extra grote verhuisdozen voor de lompere items in te pakken.

Lees meer
€49,99 €44,99
Stukprijs : €4,49 / Stuk

Autolock verhuisdozen zijn gemaakt van enkellaags kraftliner golfkarton. Door de autolock constructie zet je de verhuisdozen makkelijk in elkaar. Afmeting verhuisdoos 480 x 320 x 340 mm, dikte 3 mm.

Lees meer

Online verhuisdozen bestellen

Online verhuisdozen bestellen is de goedkoopste manier om aan verhuisdozen te komen. Winkels waar je verhuisdozen kan kopen zijn vaak op een dure locatie gevestigd.

Verhuisdozensale.nl heeft deze hoge kosten niet en gebruikt deze besparing van duizenden euro's per maand om klanten zo goedkoop mogelijk de beste verhuisdozen te leveren. Ons voordeel berekenen we direct door aan de klant!

Online verhuisdozen bestellen heeft nog meer voordelen:

Makkelijk: Wij leveren verhuisdozen gewoon aan huis, u hoeft de deur niet uit. Behalve tijd scheelt het ook veel tilwerk. Een lading verhuisdozen sjouwen is niet ieders favoriete bezigheid.

Snel: Vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis. Alle verhuisdozen die voor 15:00 uur besteld zijn verzenden wij diezelfde dag met PostNL.

Goedkope verhuisdozen

Goedkope verhuisdozen zijn een populaire manier om te besparen op verhuiskosten. Als je weet waar je op moet letten kan je een stel goede verhuisdozen kopen voor een lage prijs.

Let altijd op de draagkracht van de verhuisdozen. Dit moet op zijn minst 30 kilogram zijn, zelfs bij de goedkoopste verhuisdoos. Soorten sluiting hebben ook invloed op de prijs. De goedkoopste verhuisdozen klappen bovenaf dicht en plak je vast met tape.

Iets duurder zijn de vouwdozen zonder tape. Die zijn wat makkelijker in gebruik. Goedkope verhuisdozen zijn niet perse slechter dan duurdere dozen. Bij duurdere autolock verhuisdozen is het gebruiksgemak wel een stuk hoger.

Grote verhuisdozen

Grote verhuisdozen zijn de beste manier om in één keer veel spullen te verplaatsen. Toch is het altijd oppassen dat je niet teveel zware spullen in één grote verhuisdoos stopt. Te zware verhuisdozen kunnen doorzakken en zijn lastiger te verplaatsen. Vooral als je wat minder kracht hebt kunnen grote verhuisdozen zwaar tegenvallen. Kies voor een grote verhuisdoos als de spullen niet zowel klein als zwaar zijn. Voor kleine zware spullen kan je het beste een kleine verhuisdoos met hoge draagkracht kiezen.

Kleine verhuisdozen

Kleine verhuisdozen zijn de beste manier op zware kleine spullen te verhuizen. Boeken zijn een goed voorbeeld van spullen die zowel klein als zwaar zijn. Als je boeken in één grote verhuisdoos verpakt zal het bijna onmogelijk zijn om die normaal te verplaatsen. Als het al lukt om de doos op te pakken zal deze vaak doorscheuren, zelfs met een hoge draagkracht. Daarom is het praktischer om meerdere kleine verhuisdozen te kopen als je zware spullen gaat verhuizen.

Aanbieding verhuisdozen

In de aanbieding verhuisdozen kopen maakt verhuizen goedkoper dan ooit. Verhuisdozensale.nl laat klanten al flink profiteren van lagere prijzen maar verlaagt deze prijzen nog verder in de aanbieding. Zo heeft u als klant dubbelop voordeel met verhuisdozen aanbiedingen van Verhuisdozensale.nl.

Stevige verhuisdozen

Stevige verhuisdozen zullen wel duur zijn. Dat is een misvatting. Vooral als je online verhuisdozen koopt. Goedkope stevige verhuisdozen lijken te goed om waar te zijn, toch bestaan ze.

Stevige goedkope verhuisdozen kopen doe je gewoon online. Dat maakt ze juist zo goedkoop. De kwaliteit is wél gewoon hetzelfde als in de winkel. Door online stevige verhuisdozen te bestellen krijg je dezelfde doos als in de winkel voor een veel lagere prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »