Verschillende verhuisdozen

29
Wij hebben verhuisdozen altijd op voorraad. Het voordeel voor u is dan ook dat u de verhuisdozen snel in huis heeft. Wilt u weten wanneer u uw verhuisdozen in huis heeft? Kijk dan op onze pagina "Verzenden & retourneren " 
Lees meer
Sorteer op:
Superdeal
€74,95 €59,95
Stukprijs : €1,99 / Stuk
Sale
€36,99 €28,99
Stukprijs : €2,89 / Stuk
Sale
€39,99 €34,99
Stukprijs : €2,33 /
Sale
€19,99 €17,99
Stukprijs : €3,59 / Stuk
Sale
€47,99 €41,99
Stukprijs : €2,09 / Stuk
Superdeal
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Kies je eigen aflevermoment
  • Gratis retourneren
Sale
€24,99 €19,99
Stukprijs : €3,99 / Stuk
Superdeal
€44,99 €29,99
Stukprijs : €1,49 / Stuk
Superdeal
€39,99 €26,99
Stukprijs : €1,34 / Stuk

Verhuisdozen

Verhuisdozen zijn onmisbaar bij een verhuizing. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn verhuisdozen cruciaal. De verhuisdozen zijn niet alleen makkelijk om uw waardevolle spullen te vervoeren maar de verhuisdozen bieden tevens ook bescherming aan uw waardevolle bezittingen. De verhuisdoos beschikt over specifieke eigenschappen, zoals stevig karton. Ook beschikken verhuisdozen over handgrepen die het eenvoudig maken om de doos te tillen. De handvatten zijn doorgaans extra stevig gemaakt doordat er van verstevigingstape gebruik is gemaakt. Naast de standaard verhuisdozen die een afmeting hebben van 485 bij 325 bij 380 millimeter zijn er ook nog een groot aantal ander type verhuisdozen beschikbaar om bijvoorbeeld boeken en kleding in te verhuizen. 

Verschillende typen verhuisdozen
U kunt bij ons terecht voor de standaard verhuisdozen, maar uiteraard ook voor de speciale dozen die voor de verhuizing van boeken of kleding gebruikt kunnen worden. Zo kunt u bij ons gebruikmaken van de speciale boekendozen, die een gelijke omvang heeft als een standaard verhuisdoos, maar lager is uitgevoerd. Een gewone verhuisdoos kan niet volledig gevuld worden met boeken, want dat wordt het gewicht veel te groot om op een comfortabele manier te dragen. Daarom wordt er voor het verhuizen van boeken gebruik gemaakt van speciale boekendozen die lager in de uitvoering zijn, zodat deze wel volledig gevuld kunnen worden met boeken en toch nog comfortabel zijn om te dragen.

Er zijn ook grotere dozen dan de standaard verhuisdoos beschikbaar. De XL verhuisdoos (barrel) om grotere stukken uit de inboedel te kunnen verhuizen, zoals speelgoed of grote dekbedden. Voor het vervoeren van de garderobe kan er van speciale garderobedozen gebruik worden gemaakt. Deze garderobedoos is speciaal ontwikkeld om kleding op een gangbare wijze in te vervoeren en zijn dan ook voorzien van een roede om hangkleding aan te hangen. Dat heeft als voordeel dat de hangkleding niet gevouwen hoeft te worden en in het nieuwe huis op eenvoudige wijze direct weer in de kast kan worden gehangen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »