Verzenden & retourneren

Wanneer je een order plaatst in onze webwinkel wil je zo snel mogelijk de bestelling in huis hebben. Wij streven naar een snelle levering van je bestelling. Wij hechten veel waarde aan een goede, snelle maar vooral betrouwbare levering van alle bestellingen daarom werken wij samen met PostNL. Bestellingen worden elke dag op tijd aangeboden bij PostNL. 

Verhuisdozensale.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport bij PostNL.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

 

Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden over ons product? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Dit kan via e-mail; info@verhuisdozensale.nl of telefoninsch via; 085-0401169. U kunt de producten gratis retour sturen naar ons. Zodra wij de producten hebben ontvangen zullen we deze beoordelen en bij goedkeuring krijgt u uw geld teruggestord. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Verhuisdozensale.nl geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verhuisdozensale.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Heeft u een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@verhuisdozensale.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »