Verzenden & retourneren

Wanneer je een order plaatst in onze webwinkel wil je zo snel mogelijk de bestelling in huis hebben. Wij streven naar een snelle levering van je bestelling. Wij hechten veel waarde aan een goede, snelle maar vooral betrouwbare levering van alle bestellingen daarom werken wij samen met PostNL. Bestellingen worden elke dag op tijd aangeboden bij PostNL. 

Verhuisdozensale.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport bij PostNL.

Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden!

Verzendkosten

Bepaalde producten passen door de brievenbus. Deze worden dan ook als brievenbuspakket verzonden. 

Wanneer je bestelling binnen bepaalde afmetingen blijft en gewicht (<30kg.) dan wordt deze aangeboden aan PostNL als pakket. Wanneer je meerdere artikelen besteld kan het zijn dat het pakket niet als één pakket verzonden kan worden. Wij proberen de bestellingen zo economisch mogelijk te verzenden.

De verzendkosten in Nederland zijn: € 6,95 per pakket tot 30 kg.

Bestel je een pallet verhuisdozen dan zijn de verzendkosten gratis.

Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden over ons product? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Dit kan via e-mail; [email protected] of telefonisch via; 085-0401169. U kunt de producten gratis retour sturen naar ons. Zodra wij de producten hebben ontvangen zullen we deze beoordelen en bij goedkeuring krijgt u uw geld teruggestort. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Verhuisdozensale.nl geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Heeft u een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »