Betaalmethoden

Op internet kopen is nog altijd voor veel mensen een grote stap. Wij bieden diverse betaalmethode's aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Verhuisdozensale.nl maakt gebruik van betaalpartner Mollie.

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:

  • iDEAL
    • iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant.

      Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

  • AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
    • AfterPay voert voor Verhuisdozensale.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Verhuisdozensale.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,-- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
  •  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »