Navigatie

Verhuiskaarten als je gaat verhuizen

Om je omgeving te laten weten dat je bent verhuisd, kun je ervoor kiezen om verhuiskaarten te versturen. Wat zet je hierop en waar moet je rekening mee houden?

Verhuiskaarten

Bij een verhuizing wil je natuurlijk je omgeving laten weten dat je een nieuw adres hebt. Denk aan je vrienden en familie. Maar wat moet je precies op je verhuiskaart zetten? En wat zijn andere zaken waar je op moet letten?

Naar wie stuur je de verhuiskaart?

Je begint natuurlijk met het samenstellen van een adressenlijst. Bedenk goed wie het nieuwe adres allemaal moet weten. Kijk naar vrienden, familie, collega’s en andere bekenden. Bekijk eventueel je adressenboek of de kerstkaarten die je altijd krijgt. Wie mag er absoluut niet ontbreken? Print een lijst met adressen en laat deze even op een handige plek liggen. Telkens wanneer je een nieuwe naam te binnen schiet, kun je die ook op de lijst zetten.

Kies een kaart

Er zijn talloze bedrijven die verhuiskaarten aanbieden. Als je weet hoeveel je er nodig hebt, kun je een aantal kaarten bestellen. Ben je heel creatief en heb je er ook de tijd voor? Dan kun je eveneens zelf een verhuiskaart maken.

Wat moet er in de verhuiskaart staan?

Er zijn een aantal zaken die je sowieso niet mag vergeten om op je verhuiskaart te zetten. Denk aan je nieuwe adres. Ook is het slim om te noteren vanaf welke datum je daar woont. Mogelijk sturen mensen al meteen kaartjes of willen ze langskomen, maar woon je nog niet op het nieuwe adres. Dat werkt natuurlijk niet helemaal. Ben je van plan een housewarming te organiseren? Dan kun je hier ook wat meer informatie over opschrijven. Denk aan de datum en de tijd waarop mensen welkom zijn en eventuele cadeauwensen. Als laatste kun je aangeven wat de reden van je verhuizing is. Misschien ga je samenwonen of heeft de verhuizing te maken met een verandering in je carrière. Dit laatste hoef je natuurlijk niet verplicht te vermelden, maar kan wel een leuke extra zijn.

Pas op met social media

Sommige mensen versturen geen verhuiskaart meer, maar kondigen hun verhuizing aan op social media. Let op dat dit ook door mensen gezien kan worden die niet in je netwerk zitten.

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel