Navigatie

Zelf verhuizen of een professioneel verhuisbedrijf inhuren?

Een verhuizing is altijd erg stressvol en er komt veel meer bij kijken dan je van tevoren had verwacht. Is het beter om de verhuizing zelf te regelen, of om hier een professioneel bedrijf voor in te huren?

Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf?

Het is natuurlijk je eigen keuze om zelf te verhuizen of om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Beide opties hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Ook al is het je eigen keuze, het kan alsnog een lastige zijn. Hoe zorg je ervoor dat de verhuizing zo vlekkeloos mogelijk verloopt?

Zelf verhuizen

Wanneer je zelf alles verhuist, heb je ook zelf de touwtjes in de handen. Dat kan best prettig zijn. Ook kun je een hoop kosten besparen wanneer je de verhuizing zelf regelt. Je hoeft immers geen dure vrachtwagen en mankrachten te betalen. Een nadeel is echter dat het een hoop gedoe is, je moet aan heel veel dingen denken en hierdoor kan het stressvol zijn. Wanneer je handige mensen in je omgeving hebt, kunnen zij je ook helpen met de verhuizing.

Verhuizen met een verhuisbedrijf

Bij een verhuisbedrijf is het allergrootste voordeel dat je zelf vel minder hoeft te doen. Werkelijk alles kan worden geregeld. Bij veel verhuisbedrijven wordt namelijk niet alleen het vervoer geregeld, maar kun je ook aanvullend alles laten inpakken. Soms zijn er zelfs extra opties om het huis te laten schoonmaken of om spullen te monteren of demonteren. Een verhuisbedrijf kan ook ideaal zijn wanneer je naar een appartement gaat verhuizen of juist wanneer je reeds in een appartement woont. Het verhuisbedrijf kan namelijk ook meteen zorgen voor een verhuislift (controleer dit uiteraard wel altijd even, zodat je zeker weet dat dit mogelijk is). Een verhuisbedrijf kan ook prettig zijn voor senioren, omdat zij vaak minder makkelijk kunnen tillen.

Wat kies je?

Het is uiteindelijk jouw eigen keuze. Wanneer je besluit met een verhuisbedrijf in zee te gaan, informeer dan goed naar de voorwaarden. Zorg dat je weet hoe het bijvoorbeeld zit met de kosten indien iets van je inboedel beschadigd raakt. Door de voorwaarden goed te lezen, kom je nooit voor vreemde en nare verrassingen te staan. 

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel