Navigatie

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij je vraag nog binnen 24 uur beantwoorden.

​Wat is de levertijd binnen Nederland?
Wanneer u een order plaatst in onze webwinkel wilt u zo snel mogelijk uw bestelling in huis hebben. Wij streven naar een snelle levering van uw bestelling. Wij hechten veel waarde aan een goede, snelle maar vooral betrouwbare levering van alle bestellingen daarom werken wij samen met PostNL. Bestellingen worden elke dag op tijd aangeboden bij PostNL. Verhuisdozensale.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport bij PostNL. Bestellen op maandag t/m vrijdag voor 16.30 uur levering volgende dag. Bestellen op vrijdag na 16.30 uur, zaterdag en zondag levering op dinsdag.

Wat is het minimum orderbedrag?
Er is geen minimaal orderbedrag.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij hanteren geen verzendkosten binnen Nederland. Bestellingen naar België of Duitsland kosten € 12,99 per pakket. De verzendkosten worden vanzelf weergegeven in de winkelwagen.

Hoe kan ik betalen?
Op internet kopen is nog altijd voor veel mensen een grote stap. Wij bieden diverse betaalmethode's aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Verhuisdozensale.nl maakt gebruik van betaalpartner Mollie. Voor onze betaalmogelijkheden kunt u het beste kijken op deze pagina.

 

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel