Navigatie

Goedkope verhuisdozen

Verhuizen is al duur genoeg. Wij hebben daarom ons assortiment verhuisdozen uitgerust met een aantal goedkope verhuisdozen. Deze goedkope verhuisdozen zijn niet alleen goedkoop maar ook van goede kwaliteit. Tijdens een verhuizing zijn goedkope verhuisdozen onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat je spullen gemakkelijk en onbeschadigd aankomen op het nieuwe adres. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen beschikbaar in allerlei uitvoeringen, zoals zelfsluitende dozen, serviesdozen of kledingdozen. Goedkope verhuisdozen zijn daarnaast verkrijgbaar in pakketten.

 

 • Goedkope verhuisdozen

  Move Box S
  Move Box S

  Move Box S is een handige verhuisdoos. Door het handig autolock systeem hoef je de verhuisdozen niet dicht te plakken. De Move Box S zijn in verschillende goedkope pakketten te verkrijgen. 477 x 315 x 335 mm.

  PRIJS VANAF:

 • Standaard verhuisdozen

  Verhuisdozen
  Verhuisdozen

  De verhuisdozen zijn verkrijgbaar in verschillende voordelige pakketten. Praktische verhuisdozen die snel en makkelijk te vouwen zijn door het autolock systeem. Geen verzendkosten en direct uit voorraad leverbaar!

  PRIJS VANAF:

 • Introductie aanbieding!

  Move Box solid 2.0
  Move Box solid 2.0

  Nieuwe verhuisdoos! Tijdelijke introductie aanbieding. Deze verhuisdozen zijn nu extra goedkoop! Maak snel gebruik van deze introductie aanbieding. Zeer sterke verhuisdozen en nu extra goedkoop! 483 x 320 x 360 mm

  PRIJS VANAF:

© 2015 - 2017 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel