Navigatie

Verhuisberichten versturen

Als je gaat verhuizen is het belangrijk om tijdig je nieuwe adres door te geven aan bijvoorbeeld bedrijven, maar ook aan familie en vrienden. Voor het doorgeven van je nieuwe adres kan je gebruik maken van verhuisberichten en verhuiskaarten. Het sturen van een verhuiskaart is een leuke manier om je bekend te maken aan je familie en vrienden. Voor elke verhuizing is een passende kaart te vinden om te versturen. In een verhuisbericht kan je eventueel een uitnodiging toevoegen en foto’s van bijvoorbeeld je nieuwe woning.

Verhuiskaarten

Met een verhuiskaart kan je op een leuke manier je adreswijziging doorgeven aan familie en vrienden. In de verhuiskaart zet je je nieuwe adres en je contactgegevens. Door het toevoegen van bijvoorbeeld foto’s maak je de kaart extra persoonlijk. Het is daarnaast ook een leuk idee om een speciaal bedankje toe te voegen aan de kaart die je verstuurt naar de mensen die je hebben geholpen met de verhuizing. Op deze manier is je verhuiskaart ook meteen een bedankkaart. Je kunt de kaart zelf ontwerpen of ervoor kiezen om een kaart te laten ontwerpen door een drukkerij of een grafisch vormgever.

Gemakkelijk verhuiskaarten versturen

Als je ervoor kiest om je verhuiskaarten zelf te ontwerpen kun je dit gemakkelijk doen via internet. Er zijn veel sites beschikbaar waar je een kaart kunt ontwerpen en aanpassen aan je eigen smaak door foto’s toe te voegen of door een lettertype uit te kiezen. Wanneer de kaarten af zijn kun je deze laten versturen naar je familie en vrienden of je kiest ervoor om de kaarten bij je thuis af te laten leveren. Je kunt dan later zelf de kaarten versturen. Het handige aan het ontwerpen van kaarten via internet is dat ze erg snel bezorgd worden, vaak is dit al de volgende dag. Als je de kaarten laat ontwerpen door een drukkerij of een grafisch vormgever kan dit echter veel langer duren dan wanneer je de kaarten zelf via internet ontwerpt. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel