Navigatie

Renoveren voor verhuizenRenoveren voor u gaat verhuizen

U bent van plan om te gaan verhuizen, maar voordat u dit gaat doen staat u voor een aantal belangrijke keuzes. Want u kunt voordat u verhuist kiezen om uw gekochte huis eerst te (laten) verbouwen of renoveren op die manier heeft u wanneer u in het nieuwe huis woont geen overlast bij deze grote ingrepen.

Waarom renoveren voor u gaat verhuizen?

Wanneer u voldoende budget heeft is het raadzaam om voor het verhuizen al de renovatie aan bijvoorbeeld kozijnen en dak te doen, omdat dit een hoop rompslomp geeft ten opzcihte van renoveren in een huis waarin u woont.
De aanschaf van kunststof kozijnen zal niet alleen uw woongenot verhogen maar ook de waarde van uw huis en daarnaast zorgen nieuwe kozijnen voor een hogere isolatiewaarde.
Ook dubbele beglazing, de isolatie van de vloer en de muren zijn het waard om te onderzoeken, op deze manier zult u in een comfortabel huis komen met een beter energieverbruik.

Voordelen van kunststof t.o.v. hout.

De voordelen van kunststof t.o.v. hout zijn het gewicht van het materiaal, zodat het makkelijker toepasbaar is op bijvoorbeeld oudere daken en gevels die niet compleet onderheid zijn. Het grootste voordeel voor u als huiseigenaar is natuurlijk het onderhoud, u hoeft niet meer te schuren en te verven elke 2 tot 5 jaar en dat scheelt heel veel werk of kosten. Op deze manier verdienen de kunststof materialen zichzelf weer terug, ook is het veiliger bij een dakkapel omdat u niet op uw dak hoeft te klimmen om de dakkapel te onderhouden. Qua look is kunststof haast niet meer te onderscheiden van hout inclusief een nerf structuur.

Dus wat later verhuizen

U moet er goed rekening mee houden dat het renoveren van een huis vaak behoorlijk wat tijd kost en dus is het raadzaam om de datum voor de overdracht van uw huidige woning niet te krap te nemen. Mocht er iets tegenzitten dan heeft u daar geen stress van. 

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel