Navigatie

Online betalen

Op internet kopen is nog altijd voor veel mensen een grote stap. Wij bieden diverse betaalmethode's aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Verhuisdozensale.nl maakt gebruik van betaalpartner Mollie.

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:

 

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant.

Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor Verhuisdozensale.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Verhuisdozensale.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,-- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit, waardoor er ruim 15 miljoen kaarthouders zijn. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Wanneer consumenten kiezen om te betalen via Bancontact, worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geven ze aan of ze willen betalen door online hun kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoeven consumenten alleen nog hun pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden.

 

Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

 

Vooraf overmaken

Wanneer u kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarnaast ziet u in het vervolgscherm uw factuurnummer en het rekeningnummer van De Kievit Verhuizingen waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat u het factuurnummer als kenmerk van uw bestelling vermeldt.

Houd u hierbij rekening met drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.
Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.

 

 

Wanneer een klant kiest om met bitcoins te betalen, stellen wij de exacte wisselkoers vast op dat moment. Omdat we aansluitingen hebben met verschillende partners kunnen we altijd een gunstige koers handhaven. Deze koers houden we 15 minuten vast. Mocht de consument langer doen over het uitvoeren van de betaling, wordt er een nieuwe wisselkoers vastgesteld. Wanneer de betaling dan voldaan is, is deze onomkeerbaar en gegarandeerd.

 

 

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

 

 

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. 

 

Betalen via factuur (alleen zakelijk)

Als bedrijf betaal je niet vooraf, maar achteraf.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

  
© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel