Navigatie

Hoezen


Met onze hoezen voor matrassen, stoelen, fauteuil en banken loopt uw verhuizing geheel vlekkenloos. Tijdens een verhuizing pakt u veel spullen vast en krijgt u al snel vieze handen. Daardoor is de kans vele malen groter dat u vlekken krijgt op uw waardevolle bezittingen. Ons assortiment aan beschermhoezen zijn uitermate geschikt om uw meubels te beschermen. Niet alleen tijdens een verhuizing maar ook eventueel tijdens een verbouwing beschermen tegen stof en verf.

 • -17%

  Matrashoes 1-persoonsmatras
  Matrashoes 1-persoonsmatras

  Matrashoes voor een 1-persoonsmatras. Bescherm uw matras tijdens de verhuizing. Tijdens het verhuizen krijgt u snel vieze handen. Uitkijken dus met het oppakken van uw matras. Het laten reinigen van uw matras is vele malen duurder…

  € 17,99 € 14,99
 • -15%

  Matrashoes 2-persoonsmatras
  Matrashoes 2-persoonsmatras

  Matrashoes voor een 2-persoonsmatras. Bescherm uw matras tijdens de verhuizing. De matrashoes is van stevig plastic en van goede kwaliteit. Je kunt de matras tillen aan de matrashoes. Door de matrashoes te gebruiken is de kans…

  € 19,99 € 16,99
 • -12%

  Bankhoes
  Bankhoes

  Bescherm uw waardevolle bezittingen tijdens de verhuizing. Met deze praktische bankhoes beschermt u uw bank tegen vuil en vieze handen. Verhuis uw bank vlekvrij met deze bankhoes.

  Afmeting: 300 x 110 cm

  Bestelling en…

  € 16,99 € 14,99
 • -7%

  Stoel / Fauteuil beschermhoes
  Stoel / Fauteuil beschermhoes

  Bescherm uw waardevolle bezittingen tijdens de verhuizing. Speciaal voor stoelen en fauteuils hebben wij een stoelhoes / fauteuilhoes. Deze praktische stoelhoes beschermt uw stoel of fauteuil tegen vuil en vieze handen.

  Afmeting:…

  € 14,99 € 13,99
© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel