Navigatie
 • Goedkope verhuisdozen

  Move Box S
  Move Box S

  Move Box S is een handige verhuisdoos. Door het handig autolock systeem hoef je de verhuisdozen niet dicht te plakken. De Move Box S zijn in verschillende goedkope pakketten te verkrijgen. 477 x 315 x 335 mm.

  PRIJS VANAF:

 • Standaard verhuisdozen

  Verhuisdozen
  Verhuisdozen

  De verhuisdozen zijn verkrijgbaar in verschillende voordelige pakketten. Praktische verhuisdozen die snel en makkelijk te vouwen zijn door het autolock systeem. Geen verzendkosten en direct uit voorraad leverbaar!

  PRIJS VANAF:

 • Top kwaliteit verhuisdoos

  Verhuisbox Solid
  Verhuisbox Solid

  Verhuisbox Solid 2.0 is een verhuisdoos die helemaal doorontwikkeld is. Een top kwaliteit verhuisdoos dus. Versterkte bodem, versterkte handvatten, makkelijke sluiting en verbeterde bovensluiting.

  PRIJS VANAF:

 • A-kwaliteit

  Verhuisdozen A-kwaliteit
  Verhuisdozen A-kwaliteit

  Dit is de sterkste verhuisdoos die je kunt hebben. Door het dubbel golfkarton kun je de verhuisdoos goed vol maken en ben je er van verzekerd dat je spullen goed beschermd zijn.

  Prijzen per pakket:

  Pakket 5 stuks €…

 • Sterke verhuisdozen

  MOVE BOX
  MOVE BOX

  Move Box zijn sterke autolock verhuisdozen. Een sterke draagkracht en stevig golfkarton kunnen deze verhuisdozen een paar verhuizingen mee. De Move Box is in verschillende voordelige pakketten verkrijgbaar.

  PRIJS VANAF:

 • Verhuisdozen boeken

  Boekendozen
  Boekendozen

  Boekendoos Movebookbox is een zogenaamde "autolock" verhuisdoos. Deze is zo ontworpen dat je tijd bespaart met het vouwen van de boekendozen. De boekendozen zijn in verschillende voordelige. 479x318x228mm.

 • Extra grote verhuisdozen

  XL Verhuisdoos pakket 5 stuks
  XL Verhuisdoos pakket 5 stuks

  Extra grote verhuisdoos voor de net wat grotere spullen in huis. Denk hierbij aan lampenkappen, kussens, beddengoed, kussens, groter speelgoed etc. Deze verhuisdoos moet dichtgeplakt worden. Afmeting 460x460x635mm.

  € 24,99
 • Garderobedoos
  Garderobedoos

  Handige en stevige kledingdoos om hangkleding hangend te vervoeren. Het grote voordeel hiervan is dat je niet alle kleding hoeft te vouwen en in verhuisdozen te stoppen.

  € 23,99
 • NIEUW

  Move bookbox solid pakket 10 stuks
  Move bookbox solid pakket 10 stuks

  Deze handige boekendozen zijn speciaal ontworpen om boeken te verhuizen. Boeken zijn zwaar en men doet al vrij snel teveel boeken in een verhuisdoos. Met als gevolg dat de dozen te zwaar worden of kapot gaan. Daarom zijn deze…

  € 34,99 € 32,99
 • Kinderverhuisdozen pakket 8 stuks
  Kinderverhuisdozen pakket 8 stuks

  Leuke en stevige verhuisdozen voor kinderen. Voor de jongens hebben we een stoere piratendoos en voor de meisjes een schattige prinsessendoos. De verhuisdoos is van sterke kwaliteit en zeer geschikt om te verhuizen.

  € 28,99
 • Kinderverhuisdozen Piraat 4 stuks
  Kinderverhuisdozen Piraat 4 stuks

  Leuke verhuisdozen voor de kinderen. Betrek uw kinderen bij de verhuizing en laat ze hun eigen verhuisdoos inkleuren en inpakken. Na de verhuizing is de verhuisdoos te goed te gebruiken als opbergdoos.

  € 19,99
 • Kinderverhuisdozen Prinses 4 stuks
  Kinderverhuisdozen Prinses 4 stuks

  Leuke verhuisdozen voor de kinderen. Uw kinderen kunnen de verhuisdoos zelf inkleuren en eventueel na de verhuizing uitknippen. Deze schattige prinsessen verhuisdoos is de ideale verhuisdoos voor uw kinderen. Eerst de verhuisdoos…

  € 19,99
 • Flessendoos set van 5
  Flessendoos set van 5

  Deze flessendoos is speciaal ontworpen om snel en veilig flessen te kunnen verhuizen. In een flessendoos kunnen 12 flessen in. Er zit een vakverdeling in de flessendoos.

  € 19,99
 • Archiefdozen pakket 20 stuks
  Archiefdozen pakket 20 stuks

  Handige archiefdoos om uw archieven in op te slaan. Aan de korte zijkant van de doos kun je een codering aanbrengen voor de archieven. De doos heeft extra stevige handvatten om de archiefdoos makkelijk te tillen. 395x318x300mm.

  € 47,99
 • Archiefdozen pakket 10 stuks
  Archiefdozen pakket 10 stuks

  Handige archiefdoos om uw archieven in op te slaan. Aan de korte zijkant van de doos kun je een codering aanbrengen voor de archieven. De doos heeft extra stevige handvatten om de archiefdoos makkelijk te tillen. 395x318x300mm.

  € 36,99

Verhuisdozen


Wij hebben verhuisdozen altijd op voorraad. Het voordeel voor u is dan ook dat u de verhuisdozen snel in huis heeft. Wilt u weten wanneer u uw verhuisdozen in huis heeft? Kijk dan op onze pagina "Verzending

U betaalt geen verzendkosten op onze verhuispakketten!

Verhuisdozen zijn onmisbaar bij een verhuizing. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn verhuisdozen cruciaal. De verhuisdozen zijn niet alleen makkelijk om uw waardevolle spullen te vervoeren maar de verhuisdozen bieden tevens ook bescherming aan uw waardevolle bezittingen. De verhuisdoos beschikt over specifieke eigenschappen, zoals stevig karton. Ook beschikken verhuisdozen over handgrepen die het eenvoudig maken om de doos te tillen. De handvatten zijn doorgaans extra stevig gemaakt doordat er van verstevigingtape gebruik is gemaakt. Naast de standaard verhuisdozen die een afmeting hebben van 485 bij 325 bij 380 millimeter zijn er ook nog een groot aantal ander type verhuisdozen beschikbaar om bijvoorbeeld boeken en kleding in te verhuizen. 

Verschillende typen verhuisdozen
U kunt bij ons terecht voor de standaard verhuisdozen, maar uiteraard ook voor de speciale dozen die voor de verhuizing van boeken of kleding gebruikt kunnen worden. Zo kunt u bij ons gebruikmaken van de speciale boekendozen, die een gelijke omvang heeft als een standaard verhuisdoos, maar lager is uitgevoerd. Een gewone verhuisdoos kan niet volledig gevuld worden met boeken, want dat wordt het gewicht veel te groot om op een comfortabele manier te dragen. Daarom wordt er voor het verhuizen van boeken gebruik gemaakt van speciale boekendozen die lager in de uitvoering zijn, zodat deze wel volledig gevuld kunnen worden met boeken en toch nog comfortabel zijn om te dragen.

Er zijn ook grotere dozen dan de standaard verhuisdoos beschikbaar. De XL verhuisdoos (barrel) om grotere stukken uit de inboedel te kunnen verhuizen, zoals speelgoed of grote dekbedden. Voor het vervoeren van de garderobe kan er van speciale garderobedozen gebruik worden gemaakt. Deze garderobedoos is speciaal ontwikkeld om kleding op een gangbare wijze in te vervoeren en zijn dan ook voorzien van een roede om hangkleding aan te hangen. Dat heeft als voordeel dat de hangkleding niet gevouwen hoeft te worden en in het nieuwe huis op eenvoudige wijze direct weer in de kast kan worden gehangen.

© 2015 - 2018 Verhuisdozensale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel