Boekendozen

10
Boekendozen zijn de beste manier om je boeken op te slaan. Je kan thuis boeken bewaren of ze in een opslag plaatsen. Dat laatste geniet de voorkeur als je thuis beperkte ruimte
Lees meer
Sorteren op:
€49,99
Stukprijs : €2,50 / Stuk
€28,99
Stukprijs : €2,89 / Stuk
Superdeal
€39,99
Stukprijs : €1,99 / Stuk
€12,99
Stukprijs : €2,60 / Stuk
€14,99
Stukprijs : €2,99 / Stuk
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Kies je eigen aflevermoment
  • Gratis retourneren
Superdeal
€22,99
Stukprijs : €2,29 / Stuk

hebt voor een groot aantal boekendozen en als je niet direct hoeft te beschikken over de boeken.

Wil je de boeken op elk moment kunnen gebruiken dan is het raadzaam om de boekendoos thuis te stallen. Bijvoorbeeld als alternatief van je boekenkast. Dat bespaart een hoop ruimte en doordat de boeken uit het zicht zijn ziet je huiskamer er geordend uit. Ook als je jouw boekencollectie buitenshuis wil opslaan zijn boekendozen de beste optie, zeker als je deze vergelijkt met reguliere verhuisdozen.

Boekendoos kopen

Online boekendozen kopen is makkelijker en goedkoper dan in de winkel. Door het ontbreken van een duur winkelpand kan u bij ons een stuk goedkoper boekendozen kopen. Wij bezorgen uw bestelling aan de deur zodat u direct kunt inpakken.

Goedkope boekendozen zijn bij ons verkrijgbaar onder de €2,- per stuk. Deze prijs is tot stand gekomen door een combinatie een budgetproduct én volumevoordeel. De duurste boekendozen kosten omgerekend €2,99 per stuk.

Beide producten zijn geschikt voor hun eigen doel. Als je goedkope boekendozen voor een verhuizing zoekt kan je prima kiezen voor een budget oplossing. Wil je de boekendozen langere tijd gebruiken dan raden wij aan om stevige boekendozen van zware kwaliteit te bestellen. Deze kunnen meerdere verhuizingen overleven en blijven langer stevig.

Waar op letten bij de aanschaf van boekendozen?

Bij het aanschaffen van boekendozen moet je vooral letten op de maximale draagkracht. De maximale draagkracht van een boekendoos zegt veel over de stevigheid van de doos. Ook het materiaal en de prijs kunnen onthullen of het een doos van zware kwaliteit is.

Wat is het verschil tussen boekendozen en normale verhuisdozen?

Boekendozen kunnen veel meer gewicht dragen dan normale verhuisdozen. In verhuisdoostermen noemen we dat de maximale draagkracht. Doordat boeken relatief klein en zwaar zijn is het noodzakelijk dat verhuisdozen voor boeken van zware kwaliteit zijn.

Gebruik je toch een normale verhuisdoos voor boeken dan is het risico op doorzakken vele malen groter. Als je een boekendoos van zware kwaliteit koopt kan je deze volledig vullen terwijl reguliere verhuisdozen halverwege al tegen de maximale draagkracht aanlopen.

Wat is het verschil tussen normale verhuisdozen en verhuisdozen voor boeken?

Verhuisdozen voor boeken hebben een verstevigde onderkant. Daardoor neemt de maximale draagkracht aanzienlijk toe. Ook zijn boekendozen kleiner dan normale verhuisdozen. Dat is enerzijds relatief meer stevigheid, anderzijds voorkomt de doos daarmee dat de gebruiker een te hoog gewicht inpakt. Boeken zijn namelijk zwaar en klein. Het kan vies tegenvallen om een verhuisdoos vol boeken op te tillen. Daarom zijn boekendozen kleiner dan normale verhuisdozen. In de praktijk komt het er op neer dat verhuisdozen voor boeken vele malen sterker zijn dan reguliere verhuisdozen.

Wat is het verschil tussen boekendozen en verhuisdozen voor boeken?

Hoewel men de benaming door elkaar heen gebruikt is er fysiek geen verschil. Alleen de manier van gebruiken bepaalt of je het een boekendoos of verhuisdoos voor boeken noemt. Ga je de verhuisdozen voor boeken gebruiken als opslag? Of ga je daadwerkelijk verhuizen? In dat laatste geval mag je de verhuisdozen benoemen als verhuisdoos voor boeken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »