Waar kan je verhuisdozen kopen?

  • Geplaatst op
  • Door Verhuisdozensale.nl
  • Geplaatst in verhuisdozen
  • 0
Waar kan je verhuisdozen kopen?

Vaak denken mensen aan een winkel, bijvoorbeeld de Gamma, Action of Praxis. Maar als je enigszins te tijd hebt en niet morgen al gaat verhuizen is het veel goedkoper om online verhuisdozen te kopen.
Het enige scenario waarbij je verhuisdozen beter in de winkel kan kopen is als je ze vandaag direct nodig hebt. In elk ander geval bespaart het meer tijd, is het goedkoper en makkelijker om je verhuisdozen op internet te bestellen.
Natuurlijk kan je verhuisdozen ook in de winkel kopen maar dat is over het algemeen een stuk duurder en je moet het hele pakket zelf ophalen en vervoeren. We zetten alles even op een rijtje:

Het is goedkoper om verhuisdozen online te bestellen

Verhuisdozensale.nl heeft geen dure panden op A-locaties maar gewoon een opslagplaats waar verhuisdozen onder optimale omstandigheden bewaard worden. Door onze vaste kosten lager te houden kunnen we verhuisdozen goedkoper aanbieden dan de bouwmarkt en andere winkels.

Zelfs budget verhuisdozen kunnen we goedkoper aanbieden dan de winkel. Ook als je de verzendkosten optelt bij de prijs van de dozen ben je omgerekend alsnog een stuk goedkoper uit dan in een traditionele winkel. Als je een pallet dozen bestelt betalen wij zelfs de verzendkosten. In elk ander geval betaal je slechts €6,95 per pakket tot 30 kilo.

Je hoeft niet te sjouwen met onhandelbare platte dozen

Iedereen die wel eens een pak grote verhuisdozen in de winkel gekocht heeft weet het: het is een onhandelbaar pakket. Van het oppakken uit de schappen tot het op de toonband leggen en er weer af. Ze glijden altijd uit je handen, vallen op de grond en passen nooit in je winkelwagentje. Laat staan dat je het gigantische pakket even onder de snelbinders van je fiets bindt.

Als je verhuisdozen online bestelt hoef je niet te sjouwen met het verhuispakket. De dozen worden afgeleverd precies waar je ze nodig hebt. En omdat we snappen dat je wel wat beters te doen hebt dan de hele dag op je pakketje wachten kies je bij ons gewoon je eigen aflevermoment. Zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten tot je verhuisdozen eindelijk bezorgd worden.

Je hoeft niet 10 keer heen en weer naar de winkel om meer verhuisdozen te kopen

Inschatten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt blijft lastig. Iedereen heeft een eigen manier van inpakken. Zo kan de één met de helft van de dozen uit de voeten terwijl de ander drie keer zoveel nodig heeft.

Als je online verhuisdozen kopen raden we altijd aan om meer te bestellen dan je nodig denkt te hebben. In de meeste gevallen hou je een pakket verhuisdozen over dat je gewoon kan retourneren na de verhuizing. Het terugsturen van je bestelling is bij ons helemaal gratis. Je hoeft je dus niet druk te maken over hoge verzendkosten bij het retourneren.

Of nog beter: Je kan de overgebleven verhuisdozen natuurlijk ook gebruiken als speelhuisje voor de kids of als kattenvilla.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen