Waar je op moet letten bij het bestellen van verhuisdozen

  • Geplaatst op
  • Door Verhuisdozensale
  • 0
Waar je op moet letten bij het bestellen van verhuisdozen

Verhuisdozen zijn vaak de eerste dingen die je aanschaft als je gaat verhuizen. Je moet immers jouw spullen van de ene naar de andere plek krijgen en wilt deze hierbij ook volledig beschermd hebben. Je kunt hiervoor verhuisdozen bestellen. Online kun je de dozen razendsnel in huis hebben. Maar waar let je precies op wanneer je jouw bestelling gaat plaatsen?

Verschillende webshops met dezelfde verhuisdozen

Verhuisdozen online bestellen levert direct verschillende resultaten op. Veel webshops bieden goedkope verhuisdozen aan, waarmee jij geholpen zou kunnen zijn. Echter moet je goed nadenken over de kwaliteit van de dozen en of de webshop wel betrouwbaar is. Vaak zitten er namelijk webwinkels bij, die direct jouw aandacht trekken door extreem lage prijzen. Deze webwinkels bieden de verhuisdozen vaak goedkoop aan, waardoor je geneigd bent om op deze link te klikken en jouw bestelling te plaatsen. Zorg er echter wel voor dat je jezelf goed ingelezen hebt.

Het keurmerk zegt veel over de webwinkel

Voordat je de bestelling plaatst bij een onbekende webwinkel, moet je weten welke verschillende soorten verhuisdozen er aangeboden worden. Denk hierbij aan de kwaliteit, het formaat en het draagvermogen. Daarnaast is het goed om te weten of de webwinkel echt te vertrouwen is. Hiervoor zijn keurmerken zoals Webwinkelkeur in het leven geroepen. Als een webwinkel volgens de website is aangesloten bij het keurmerk betekent dit duidelijkheid over de kosten, is er achteraf betalen mogelijk, heb je een bedenktijd van minimaal 14 dagen, is er garantie op de producten en moeten er regels zijn opgesteld rondom privacy. Om te zien of een webwinkel echt bij een van deze keurmerken is aangesloten kan je de webshop opzoeken op de website van het keurmerk. Zo kan je onze webshop gewoon vinden op Webwinkelkeur.

Ga op zoek naar een mening van anderen

Een keurmerk hoeft echter niet altijd te betekenen dat de webshop goed is. Ga daarom ook op zoek naar verschillende reviews en vraag mensen in jouw omgeving of zij ervaring hebben met deze website. Google maar eens op “ervaringen verhuisdozensale.nl” of “verhuisdozensale reviews”. Hierdoor weet je sneller of er een goede service geleverd wordt of dat je beter uit kunt wijken naar een aanbieder die de producten voor een iets duurdere prijs aanbieden.

Soms lijkt een deal te mooi om waar te zijn, wat dan vaak ook het geval is. Als alles wel in orde lijkt te zijn, is het ook goed om te weten waar je op moet letten bij verhuisdozen bestellen. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de doos, maar ook de levertijd. Je wilt immers zo snel mogelijk beginnen met het inpakken van jouw spullen en wilt dan niet te lang op jouw bestelling wachten.

Een stevige verhuisdoos voor al jouw spullen

Verhuisdozen bestellen doe je pas als je er zeker van bent dat je de juiste producten in jouw winkelmandje hebt liggen. Zo moet je stevige dozen hebben, waarbij jouw spullen niet direct op de grond liggen als je de doos optilt. Verhuisdozen van meerdere lagen karton hebben daarom de voorkeur. Deze dozen zijn vaak iets duurder in prijs, maar zullen ook niet snel uit elkaar vallen. Ook moeten de dozen goede handvatten hebben. Niets is zo vervelend dan wanneer de handvatten doorscheuren tijdens een verhuizing. Niet alleen kunnen jouw spullen op deze manier breken, ook heb je niets meer aan de dozen in de toekomst. Zorg er daarom voor dat je niet alleen naar de inhoud van de doos kijkt, maar ook naar het draagvermogen en de materialen waaruit deze gemaakt is. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste materialen bij de hand hebt en kun je snel genieten van jouw nieuwe woning met jouw vertrouwde spullen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen