Verhuisdozen van Verhuisdozensale.nl

Verhuisdozen van Verhuisdozensale.nl

Het is zo ver: binnenkort gaat u verhuizen. Maar hoe pakt u zo’n verhuizing aan? Een goede verhuizing begint bij goede verhuisdozen en een systematische aanpak. Natuurlijk met kwalitatieve dozen van Verhuisdozensale.nl.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen of huren van verhuisdozen?

Als u gaat verhuizen heeft u dozen nodig. Goede stevige dozen die aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. De Kievit verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf en gebruikt dan ook dozen die de ‘erkende verhuizers verhuisdoos’ kenmerken bij zich dragen. Deze dozen zijn gemaakt van dubbelgolfs karton, zijn zelfsluitend met 3-dubbele bodem en gemaakt van 7mm dik karton. Perfect voor bijna elke verhuizing. Ze kunnen tot maar liefst 30 kilo dragen. De vraag is alleen of u dit wilt dragen. Draagkracht is dus niet altijd relevant.

 

Hoeveel dozen om te verhuizen heeft u nodig?

Hoeveel verhuisdozen u nodig heeft hangt natuurlijk af van de grootte van uw huis, hoeveel spullen u heeft en hoeveel gezinsleden u heeft. Een gemiddeld gezin in een rijtjeshuis heeft al snel meer dan 100 verhuisdozen nodig. Als u als single of stel in een appartement woont dan is het al minder, rond de 75 verhuisdozen. Per kamer heeft u ongeveer 20 dozen nodig, de keuken iets meer. Als u veel boeken heeft of andere spullen heeft u natuurlijk ook meer verhuisdozen nodig. 

Wilt u uw kantoor verhuizen dan gelden er natuurlijk andere regels. Het hangt natuurlijk helemaal van de aard van uw bedrijf af wat voor en hoeveel dozen u nodig heeft. Een internetbedrijf met een paar archiefkasten zal er beduidend minder nodig hebben dan een winkelpand. Neem contact op met Verhuisdozensale.nl, wij kunnen een mooie schatting voor u maken.

Wilt u meer weten over onze verhuisdozen of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Verhuisdozensale.nl. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »