Tips verhuizen: zo verloopt uw verhuizing vlekkeloos

Tips verhuizen: zo verloopt uw verhuizing vlekkeloos

Bij Verhuisdozensale.nl hebben we al sinds 1910 ervaring met verhuizen. Laat u uw verhuizing volledig aan ons over, dan weet u dat uw verhuizing goed verloopt. Maar wat kunt u zelf doen om een verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken? 

Tips verhuizen: zo verloopt uw verhuizing vlekkeloos

3 tips voor een vlekkeloze verhuizing

  1. Begin op tijd; Op tijd beginnen met voorbereiden voor een verhuizing kan ongelooflijk veel werk en stress schelen. Klanten die op tijd beginnen met opruimen, organiseren, inpakken van spullen het regelen van de verhuizing zien we veel relaxter de verhuizing doorlopen dan klanten die dat niet doen. Maar wat betekent op tijd beginnen? Bij ons kunt u altijd terecht voor goede en stevige verhuisdozen. Begin op tijd met het inpakken van spullen die u de komende tijd niet nodig heeft. Denk aan boeken, winter- of zomerkleding (afhankelijk van het seizoen) en oude spullen van vroeger. Pak elke dag een paar verhuisdozen in en zet deze apart of sla ze op.
  2. Ga systematisch te werk; Het inpakken en het verhuizen is pas het halve werk: vaak begint het pas in de nieuwe woning! Hier moet alles weer uitgepakt worden en een plaats krijgen. Het is daarom belangrijk om in de oude woning (of kantoor) systematisch in te pakken. Maak een plattegrond of een lijst waar u per kamer opzet wat er naartoe moet. Pak vervolgens per kamer in. Maak de dozen goed dicht en niet te zwaar, en label ze zodat u weet waar de doos naartoe moet. U kunt er zelfs een korte omschrijving opzetten zodat u in één oogopslag ziet wat er in zit en hoeft u niet eerst alle dozen open te maken.
  3. Meet uw meubels op; Als u zelf uw verhuizing doet kunt u het beste ruim van te voren uw meubels opmeten. Zo weet u of ze door de deuropening passen of dat u nog aanpassingen moet maken voor de dag van het verhuizen. Dit voorkomt een hoop stress en tijd op de dag van verhuizen!

Wilt u nog meer tips om te verhuizen? Deze volledige checklist loodst u zonder problemen door alle stappen die u moet ondernemen voor een vlekkeloze verhuizing. Uiteraard kunt u alles zelf doen, maar u kunt ook een Erkende Verhuizer in de armen nemen om het grootste gedeelte uit handen nemen. Zo demonteren wij bijvoorbeeld meubelstukken en bouwen we ze ook weer op in de nieuwe woning.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen