Goedkope verhuisdozen

Goedkope verhuisdozen

Omdat een verhuizing al duur genoeg is kiezen steeds meer mensen ervoor om goedkope verhuisdozen te kopen. In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van goedkope verhuisdozen en geven we antwoord op de eeuwige vraag: Zijn goedkope verhuisdozen slechter dan dure?

Voordelen en nadelen van goedkopere verhuisdozen

Het meest voor de hand liggende voordeel van een goedkope verhuisdoos is natuurlijk de prijs. Maar valt je verhuisdoos van ellende uit elkaar? Dan is dat voordeel al snel verloren.

Vooral bij de lokale bouwmarkt zijn vaak spotgoedkope verhuisdozen te koop die al in elkaar zakken als je er naar kijkt. Voor zeer lichte spullen zijn dit deze dozen prima maar bij een verhuizing heb je al snel iets stevigers nodig.

Toch kan je voor een zachte prijs een prima verhuisdoos kopen. Let daarbij altijd op het soort materiaal, de dikte ervan en het draagvermogen. Van een goedkope verhuisdoos mag je best een draagvermogen van 30 kilo verwachten.

Vooral gerecycled karton is soms te slap om als verhuisdoos te functioneren. Ook de manier van vouwen en het golfkarton tussen de twee lagen zorgen voor veel extra stevigheid bij een goedkopere verhuisdoos.

Beste Goedkope Verhuisdoos

Omdat je tijdens het kiezen van een verhuisdoos als genoeg aan je hoofd hebt hebben we hier een overzicht van de beste goedkope verhuisdozen. Al deze verhuisdozen hebben een draagkracht van minimaal 30 kilo.

Wil je meteen de allerbeste deal? Dan is dit Budget Verhuisdoos Pakket van 20 stuks de beste keus. Voor een goedkope verhuisdoos heeft deze een goed draagvermogen van 40 kilo en dubbel golfkarton. Ook is deze budgetlijn redelijk slijtvast en geschikt om wel vijf verhuizingen te overleven.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, dit is namelijk één van de allergoedkoopste verhuisdozen voor slechts €1,34 per stuk. Als je er vanuit gaat dat je deze doos echt 5 keer kan verhuizen is dat omgerekend slechts 26 cent per verhuizing!

Waar op letten bij goedkope verhuisdozen kopen

De opgegeven draagkracht moet minimaal 30 kilogram zijn. Hoe goed de deal ook lijkt, als je een verhuisdoos tegenkomt met een draagkracht onder de 30 kilo kan je beter verder kijken. Vooral voor echte koopjesjagers kan de verleiding groot zijn. Maar stel je eens voor hoe irritant het is als je spullen tijdens de verhuizing midden op straat in een plas vallen omdat de bodem van je verhuisdoos scheurt. Ook bij budget verhuisdozen zijn er grenzen…

Welk soort sluiting je voor de verhuisdoos kiest is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Veel mensen vinden autolock sluitingen iets makkelijker en sneller dan een vouwsluiting. Als je een goedkope autolock verhuisdoos tegenkomt voor de juiste prijs en het juiste draagvermogen heb je een superdoos voor een stuntprijs.

Zijn Goedkopere Verhuisdozen Echt Slechter Dan Dure?

Als je weet waar je op moet letten kan je met een goedkope verhuisdoos prima uit de voeten. Let wel op dat je goedkope verhuisdozen met een lage draagkracht niet gebruikt voor te zware spullen. Zo lang je niet teveel gewicht in een verhuisdoos vervoert maakt de prijs eigenlijk niet uit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen