De voordelen van verhuisdekens

  • Geplaatst op
  • Door Verhuisdozensale
  • 0
De voordelen van verhuisdekens

Bij het verhuizen van jouw spullen komen veel dingen kijken. Niet alleen moet je ze op een veilige manier van de ene plek naar de andere krijgen, ook moet je ervoor zorgen dat er niets beschadigt. De makkelijkste manier om verhuisschade te voorkomen is het gebruik van verhuisdekens. Verhuisdekens beschermen niet alleen de spullen maar ook de vloer en wanden van je woning. Er zijn veel verschillende soorten verhuisdekens, daarom is het goed om te weten waar je op moet letten bij het kopen van verhuisdekens.

Verhuisdekens beschermen jouw spullen

Grote kans dat veel spullen al in dozen opgeborgen zitten voordat je jezelf af gaat vragen hoe je jouw meubels zonder beschadigingen naar de nieuwe bestemming brengt. Je wilt immers zo min mogelijk beschadigen aan je nieuwe en oude woning. Hiervoor kun je verhuisdekens kopen. Deze dekens hebben verschillende beschermende en schokwerende eigenschappen. Daarnaast zijn de dekens tegelijkertijd licht, sterk en online veel goedkoper te bestellen dan in de winkel.

Kies de juiste verhuisdekens voor de juiste klus

Verhuisdekens beschermen jouw spullen tijdens de verhuizing. Echter zijn er veel verschillende varianten, afmetingen en verschillen in kwaliteit. Verhuisdekens bestellen via het internet is de makkelijkste manier omdat je alle opties goed kan vergelijken. Bedenk daarom altijd eerst waar je jouw dekens voor gebruiken gaat. Als het voor het afdekken van grotere meubels bedoeld is, kun je het beste extra lange verhuisdekens aanschaffen. Je kan ook kleine verhuisdekens kopen maar bedenk je dat je deze niet kan gebruiken voor grotere meubels. Andersom kan je groter verhuisdekens wél gebruiken voor kleinere spullen.

Verschillende kwaliteiten van stof

Er zijn echter nog meer zaken waar je op kunt letten bij verhuisdekens. Er bestaan namelijk verschillen in kwaliteit. Zo is er de standaard verhuisdeken, van minder zware kwaliteit, maar wel goed is voor de iets lichtere meubelstukken. Als je voornamelijk gaat voor zware meubelstukken en de dekens wil hergebruiken, kun je beter voor een deken met een gestikte rand gaan. Deze dekens zijn namelijk steviger en iets dikker, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben zonder dat er veel rafels aan ontstaan. Als je uiteindelijk maar één keer gebruik wilt gaan maken van de verhuisdekens kun je er ook voor kiezen om deze ze na gebruik te verkopen of zelfs te verhuren. Daarmee verdien je een groot gedeelte van de investering snel terug. Dat geld kan je weer gebruiken voor jouw verhuizing.

Opslagdekens als alternatief voor verhuisdekens

Bedenk je ook goed of je de verhuisdekens gaat gebruiken om daadwerkelijk spullen te verplaatsen of dat de dekens nodig alleen zijn om meubelstukken te beschermen tijdens de opslag. Hiervoor kun je namelijk beter opslagdekens aanschaffen. Opslagdekens zijn ervoor gemaakt om jouw spullen te beschermen tegen stof. Zo kunnen de spullen een tijd lang veilig staan. Opslagdekens zijn daarnaast goedkoper dan verhuisdekens. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en vaak in grote getalen met hoge kortingen te verkrijgen. Houd er wel rekening mee dat als je goedkoper uit wilt zijn door deze dekens aan te schaffen dat je ze minder vaak kunt gebruiken dan een goede kwaliteit verhuisdeken. Het is wellicht kostenbesparend, maar je moet uiteindelijk in de toekomst opnieuw dekens aanschaffen voor jouw verhuizing.

Waar kan je verhuisdekens nog meer voor gebruiken?

Als je een keuze hebt gemaakt en verhuisdekens kopen gaat, kun je genieten van veel voordelen. Je hebt namelijk veel flexibiliteit, waardoor je de meubels overal naartoe kunt verplaatsen. Daarnaast is er een goede beschermende werking, waardoor je geen problemen meer hebt met het maken van krassen. Zodra alle meubels verhuisd zijn, kun je de dekens ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan klussen. Als je gaten in de muren moet boren kunnen de dekens jouw meubelstukken beschermen tegen het stof wat van de muur af komt. Zo heb je toch altijd nog een beetje extra bescherming en is jouw investering direct een stuk verantwoorder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen