Alles wat je moet weten over stevige verhuisdozen

  • Geplaatst op
  • Door Verhuisdozensale
  • 0
Alles wat je moet weten over stevige verhuisdozen

Tenzij je minimalistisch leeft heb je vaak veel spullen die mee moeten bij een verhuizing. Stevige verhuisdozen en een betrouwbaar verhuisbedrijf zijn daarvoor de beste oplossing. Met deze dozen kun je direct aan de slag gaan met jouw spullen en heb je alles overzichtelijk bij elkaar voor in jouw nieuwe huis. Maar wat zijn de voordelen van stevige verhuisdozen tegenover minder sterke dozen en waarop wordt dit gebaseerd?

Met stevige verhuisdozen komen jouw spullen veilig aan

Verhuisdozen komen in allerlei formaten. Ook worden er verschillende materialen gebruikt, waardoor je ook extra stevige verhuisdozen kunt krijgen. Deze extra stevigheid zorgt ervoor dat je veel zware spullen tegelijk kunt vervoeren. Denk hierbij niet alleen aan je servies, maar ook boeken en vazen. Je hebt veel minder kans dat jouw spullen er doorheen vallen tijdens de verhuizing. Het moet immers niet alleen veilig zijn tijdens het vervoeren, maar ook wanneer je de dozen optilt om op de juiste plaats te zetten.

Meerdere lagen zorgen voor stevigheid

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van stevige verhuisdozen. Als eerste moet je goed letten op de kwaliteit van het karton. Kraft karton is hierbij de sterkste soort. Deze is te herkennen aan de bruine kleur en de grote hoeveelheid lagen. Ook moet je goed opletten of de handvatten stevig genoeg zijn. Je wilt niet dat deze tijdens het dragen uitscheuren. Stevige verhuisdozen zijn meestal voorzien van een hoog draagvermogen. Dit vermogen geeft aan hoe stevig de doos daadwerkelijk is met veel spullen erin, maar zorgen er ook voor dat je de dozen vaak niet volledig kunt vullen omdat het anders te zwaar wordt om te tillen.

Het draagvermogen van de doos is van belang

Je wilt ook altijd stevige verhuisdozen voor boeken hebben. De stevigheid die geboden kan worden, zorgt ervoor dat jouw spullen altijd stabiel op elkaar gestapeld zijn. Dat is ook wel nodig omdat boeken in verhouding veel zwaarder zijn dan de de meeste andere spullen die je gaat vervoeren. Koop daarom alleen dozen die niet alleen voorzien zijn van een stevige sluiting, maar ook van de beste handvatten, zodat jouw boeken niet op de grond vallen.

Vergelijk meerdere verhuisdozen met elkaar

Als je extra stevige verhuisdozen bestellen wilt, moet je dus altijd op de stevigheid letten. Zorg er hierbij voor dat je altijd verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijkt, zodat je geen miskoop doet. Dit houdt in dat je op het materiaal, de stevigheid en het soort handvat moet letten. Online aankopen doen kan daarom vrij lastig zijn. In geval van twijfel neem je gewoon contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De keuze is enorm

Als je stevige verhuisdozen kopen gaat, kun je dit dus op verschillende plekken doen. Online brengt soms extra risico’s met zich mee, omdat er veel verschillende varianten te verkrijgen zijn. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de beste verhuisdozen. Bij de bouwmarkten ben je duurder uit, en hebben medewerkers geen specialistische verhuiskennis. Bij ons ben je altijd verzekerd van goede dozen voor jouw verhuizing en zullen jouw spullen te allen tijde veilig aankomen in jouw nieuwe woning. Daarna hoef je alleen nog maar te zorgen dat jouw spullen op de goede plek komen te staan, zodat je direct kunt genieten van het thuis zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webwinkel is gesloten. vanwege een brand is onze website gesloten. Verbergen